MAXstyrka Radio

Vi välkomnar julen med ett riktigt julavsnitt! Andreas och Trywall pratar om juliga såser, Trywall drar 23 (!) fräckisar och svullar skumtomtar.

Dessutom kör vi en jultävling där ni kan vinna fantastiska hörlurar!

00:01 – Avsnittet börjar

52:37 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_114_-_Julavsnittet.mp3
Category:general -- posted at: 2:28pm CET

I veckans avsnitt av MAXstyrka Radio pratar Andreas och Trywall om allt från gratistatueringar på Fitnessfestivalen till svenska framgångar i VM. Dessutom svarar vi på lyssnarfrågor, Trywall utlyser en tävling och passar på att dra en inskickad fräckis.

00:01 – Avsnittet börjar

41:17 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_113_-_Andreas__Trywall.mp3
Category:general -- posted at: 9:44pm CET

Veckans avsnitt av MAXstyrka Radio förgylls av greppmonstret Cim Johansson. Cim berättar varför han tvingas nobba MAX Grip Challenge i år, förklarar sambandet mellan greppstyrka och stora vader och pratar om hur nästkommande säsong ser ut för honom.

Dessutom läser Trywall upp en inskickad fräckis, samt bjuder på "en egen".

00:01 – Avsnittet börjar

54:22 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_112_-_Cim_Johansson.mp3
Category:general -- posted at: 4:55pm CET

I veckan avsnitt av MAXstyrka Radio pratar vi med Sveriges bästa armbrytare i tungvikten, Tobias Sporrong. Tobias berättar hur man får stockar till armar, avslöjar vilken övning som får dig att vinna i krogbrytning och svarar på en hel drös med lyssnarfrågor.

Dessutom läser Trywall upp två fräckisar som en lyssnare har skickat in.

00:01 – Avsnittet börjar

1:25:26 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_111_-_Tobias_Sporrong.mp3
Category:general -- posted at: 10:26pm CET

I veckan avsnitt av MAXstyrka Radio pratar vi med Sveriges fjärde starkaste man, Gustav Stonegård. Gustav berättar hur man effektivt går ner en sisådär 20 kg på fem dagar, avslöjar varför han lyssnade på Christer Sjögren när han drog 400 kg i marklyft, pratar om hur han lägger upp sin träning, siar om när han plockar ner Martin Forsmark från tronen och berättar hur framtidsplanerna ser ut.

Även den här veckan bjuder Trywall på fräckisar i plural.

00:01 – Avsnittet börjar

1:21:09 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_110_-_Gustav_Stonegrd.mp3
Category:general -- posted at: 6:24pm CET

I veckan avsnitt av MAXstyrka Radio pratar vi med Sveriges starkaste man, Martin Forsmark, som har vunnit titeln två år i rad. Martin berättar om hans uppladdning inför finalen och hans tankar inför varje gren, hur man sorterar bort negativa tankar och fokuserar på de positiva, pratar om växtbaserad kost och om väldigt små vader. Han berättar också om sina planer inför Världens Starkaste Man 2020.

Och ja, Trywall bjuder på två fräckisar.

00:01 – Avsnittet börjar

1:20:25 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_109_-_Martin_Forsmark.mp3
Category:general -- posted at: 3:23pm CET

I veckan avsnitt av MAXstyrka Radio pratar vi återigen med Andreas Guiance från Tyngre om Sveriges Starkaste Man 2019 som hölls i helgen som var. Vi pratar om underkända marklyftsrekord, Solnahallens numera trasiga golv, otroliga styrkeprestationer och badrumsfakturor.

Dessutom berättar Trywall ett par fräckisar som inte förtjänar någon jingel.

För er som har lyssnat på avsnittet och undrar hur stora armar Andreas Guiance har så kan vi avslöja att de mäter 41,5 cm.

00:01 – Avsnittet börjar

1:29:00 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_108_-_Andreas_Guiance.mp3
Category:general -- posted at: 7:20pm CET

Veckan avsnitt av MAXstyrka Radio är ett riktigt specialavsnitt där vi bjuder in mannen med silkesrösten, Andreas Guiance från Tyngre, för att försöka sia om hur finalen av Sveriges Starkaste Man 2019 i den öppna klassen kommer bli. Det blir också en del prat om tryckkokat snus, armbrytning, gamla byggarlegender som lyfter bilar och välfyllda backstagebord.

Dessutom bjuder Trywall på ett gäng inte allt för smakliga fräckisar.

00:01 – Avsnittet börjar

1:37:34 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_107_-_Andreas_Guiance.mp3
Category:general -- posted at: 1:02am CET

Veckans avsnitt är mer späckat än vanligt. MAXstyrka Radio gästas nämligen både av legenden Starkeanders (som är invald i MAXstyrkas Wall of Fame), Sveriges Starkaste Man tre år i rad, och hans sextonåriga dotter Cassandra Annergren som nyligen kom tvåa i Sveriges Starkaste Kvinna 2019 i klassen -82 kg! Vi pratar om hur strongmansporten har förändrats, att vinna över sina idoler, enorm mjölkkonsumtion, bicepsmått, sås, indragen veckopeng, att göra chins som femåring och hur en sextonårig tjej kan hantera vikter som världens starkaste män hade svårt att hantera för 20 år sedan.

Och ja, Trywall försöker i vanlig ordning att leverera fräckisar.

00:01 – Avsnittet börjar

1:38:25 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_106_-_Starkeanders__Cassandra_Annergren.mp3
Category:general -- posted at: 10:36am CET

Veckans avsnitt förgylls av knäböjsdrottningen och sportjournalisten Amelia Mauritzon. Amelia berättar om en destruktiv kroppshets, pratar om att sadla om till strongwoman, att inte ställa upp på objektifiering och om hur man kombinerar extrem vattenkonsumtion med långa bilresor. Dessutom släpper hon en riktig bomb i radion.

Som om detta inte vore nog har Trywall fyllt upp fräckislagret och bjuder på ett antal vitsar som ingen borde lyssna på.

00:01 – Avsnittet börjar

1:30:15 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_105_-_Amelia_Mauritzon.mp3
Category:general -- posted at: 2:43pm CET

Sommaren är över och både Andreas och Jimmie har hittat fram till micken igen. Det pratas om strongman, trasiga fingrar, bergsbestigningar och sås. Dessutom har Trywall varit nere i källaren och rotat fram ett gäng fräckisar som inte borde spridas.

00:01 – Avsnittet börjar

37:36 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_104_-_Andreas__Trywall.mp3
Category:general -- posted at: 10:49am CET

Den här veckan ringer vi upp Sveriges starkaste man, Martin Forsmark. Många har frågat sig var han har tagit vägen, om han kommer tävla i SSM-finalen. Det blir ett känslosamt samtal om mental ohälsa och ångest, om att även bra saker kan leda till stress och hur han råkade ut för det han aldrig hade trott kunde drabba honom. Vi tar också reda på hur stark han är i dag, om han kommer försöka försvara sin titel i Sveriges Starkaste Man 2019 och hur han tänker om framtiden.

00:01 – Avsnittet börjar

1:04:54 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_103_-_Martin_Forsmark.mp3
Category:general -- posted at: 10:39pm CET

Den här veckan ringer vi upp världens bästa armbryterskor Malin Kleinsmith och Fia Reisek och pratar om deras stundande supermatch, frågar vem som egentligen är starkast, pratar om det nya förbundet, diskuterar varför Heidi Andersson har fler VM-guld än dem och tar såklart upp ämnet sås. Dessutom avslöjar vi vem som vann vår jubileumstävling.

00:01 – Avsnittet börjar

1:30:14 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_102_-_Malin_Kleinsmith__Fia_Reisek.mp3
Category:general -- posted at: 12:34am CET

Andreas och Trywall pratar den här veckan om Sveriges uttåg ur World Armwrestling Federation (WAF), om Andreas Ståhlbergs strapatser i Världens Starkaste Man och om Nedzmin Ambescovic kommer kunna mäta sig mot världens starkaste marklyftare. Dessutom blir det en lägesrapport om de tekniska problemen hos webbhotellet som bland annat har drabbat MAXstyrka.se.

00:01 – Avsnittet börjar

31:20 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_101_-_Andreas__Trywall.mp3
Category:general -- posted at: 9:21pm CET

MAXstyrka Radio firar 100 avsnitt! Andreas och Jimmie ser tillbaka på åren som har gått och bjuder på godbitar och anekdoter. Jimmie gör hängutmaningen och vi utser en vinnare till presentkortet. Ni kan dessutom tävla om ett bälte från Wahlanders!

00:01 – Avsnittet börjar

1:10:34 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_100_-_Jubileumsavsnittet.mp3
Category:general -- posted at: 1:40pm CET

Andreas och Jimmie laddar upp inför det stundande jubileumsavsnittet och pratar om vad som komma skall. De diskuterar knäböj, vad som är äckligt, svindyra lekparker och högreppare i bänkpress. Dessutom kör vi en tävling där ni kan vinna ett presentkort på 1000:- hos Muskelbygget!

00:01 – Avsnittet börjar

24:28 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_99_-_Andreas__Trywall.mp3
Category:general -- posted at: 10:36pm CET

Andreas Ståhlberg har bjudit in Nedzmin Ambescovic och Mehmet Kaya till en knäböjstävling där ära, proteinpulver och en klapp på axeln står på spel. Vi ringer upp både Andreas och Mehmet för att prata om vem som kommer vinna tävlingen, hur man bäst går upp i vikt, hur ofta man bör bajsa och hur mycket vikt man behöver ha på stången för att komma ner i bra djup om man har en mysmage.

00:01 – Avsnittet börjar

33:43 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_98_-_Andreas_Sthlberg_och_Mehmet_Kaya.mp3
Category:general -- posted at: 11:23pm CET

I veckans avsnitt av MAXstyrka Radio bjuder vi in framtidslöftet José Serey. José äter gifflar och berättar hur man tar 170 kg i stockpress efter fyra års träning, pratar om vilken som är hans favoritsås och avslöjar hur snabbt hans bil går på allmän väg.

00:01 – Avsnittet börjar

45:29 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_97_-_Jose_Serey.mp3
Category:general -- posted at: 2:36pm CET

Den här veckan besöker Sveriges fjärde starkaste man, Marcus "Buktryck" Yngvesson, MAXstyrka Radio och stuvas in i Andreas hemmagym tillsammans med värdarna. Marcus pratar om hur man bulkar i skolmatsalen, tipsar om hur man slutar snarka, siar om när han vinner Sveriges Starkaste Man och berättar hur man får ett buktryck i världsklass. Dessutom svarar han på lyssnarfrågor. 

00:01 – Avsnittet börjar

1:01:07 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_96_-_Marcus_Yngvesson.mp3
Category:general -- posted at: 1:27am CET

Den här veckan pratar Andreas och Jimmie med Sveriges tredje starkaste man, den skånska skäggtomten Johan Espenkrona. Johan avslöjar hur snabbt han har kört med bil på offentliga vägar, pratar om turkiska axelgrenar, berättar hur mycket pengar man förlorar på att köra för snabbt med lastbil och kåserar om hur nära det var att han faktiskt skulle kunna titulera sig som Sveriges näst starkaste man.

00:01 – Avsnittet börjar

55:22 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_95_-_Johan_Espenkrona.mp3
Category:general -- posted at: 11:18pm CET

Även den här veckan håller Andreas och Jimmie låda i radion. De pratar om stock, den optimala strongmantävlingen och om MAXstyrkas nya butik. Dessutom briljerar Trywall (!) på ett nytt quiz om hashtags.

00:01 – Avsnittet börjar

28:15 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_94_-_Andreas__Trywall_igen.mp3
Category:general -- posted at: 10:30pm CET

I veckans avsnitt av MAXstyrka Radio bjuder Andreas och Trywall på ett quiz om hashtags, svarar på lyssnarfrågor, och pratar om allt från skador till starka poliser. Dessutom hänger Trywall ut en viss bilförsäljare.

00:01 – Avsnittet börjar

49:40 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_93_-_Andreas__Trywall.mp3
Category:general -- posted at: 9:39pm CET

MAXstyrka Radio är äntligen tillbaka! Vi rivstartar comebacken med att bjuda in det nyblivna proffset Anna Harjapää som vann Arnold Strongwoman Amateur. Anna berättar om hennes äventyr i staterna, svarar på varför hon inte bryter arm och pratar om vad det innebär att ha ett proffskort.

00:01 – Avsnittet börjar

56:36 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_92_-_Anna_Harjapaa.mp3
Category:Avsnitt -- posted at: 9:40pm CET

1