MAXstyrka Radio

Veckan avsnitt av MAXstyrka Radio är ett riktigt specialavsnitt där vi bjuder in mannen med silkesrösten, Andreas Guiance från Tyngre, för att försöka sia om hur finalen av Sveriges Starkaste Man 2019 i den öppna klassen kommer bli. Det blir också en del prat om tryckkokat snus, armbrytning, gamla byggarlegender som lyfter bilar och välfyllda backstagebord.

Dessutom bjuder Trywall på ett gäng inte allt för smakliga fräckisar.

00:01 – Avsnittet börjar

1:37:34 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_107_-_Andreas_Guiance.mp3
Category:general -- posted at: 1:02am CET

Veckans avsnitt är mer späckat än vanligt. MAXstyrka Radio gästas nämligen både av legenden Starkeanders (som är invald i MAXstyrkas Wall of Fame), Sveriges Starkaste Man tre år i rad, och hans sextonåriga dotter Cassandra Annergren som nyligen kom tvåa i Sveriges Starkaste Kvinna 2019 i klassen -82 kg! Vi pratar om hur strongmansporten har förändrats, att vinna över sina idoler, enorm mjölkkonsumtion, bicepsmått, sås, indragen veckopeng, att göra chins som femåring och hur en sextonårig tjej kan hantera vikter som världens starkaste män hade svårt att hantera för 20 år sedan.

Och ja, Trywall försöker i vanlig ordning att leverera fräckisar.

00:01 – Avsnittet börjar

1:38:25 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_106_-_Starkeanders__Cassandra_Annergren.mp3
Category:general -- posted at: 10:36am CET

Veckans avsnitt förgylls av knäböjsdrottningen och sportjournalisten Amelia Mauritzon. Amelia berättar om en destruktiv kroppshets, pratar om att sadla om till strongwoman, att inte ställa upp på objektifiering och om hur man kombinerar extrem vattenkonsumtion med långa bilresor. Dessutom släpper hon en riktig bomb i radion.

Som om detta inte vore nog har Trywall fyllt upp fräckislagret och bjuder på ett antal vitsar som ingen borde lyssna på.

00:01 – Avsnittet börjar

1:30:15 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_105_-_Amelia_Mauritzon.mp3
Category:general -- posted at: 2:43pm CET

1