MAXstyrka Radio

Veckans avsnitt bjuder inte på någon gäst, men väl en tävling där du kan vinna protein av valfri smak. Dessutom pratas det om horribla skor till överpris, julpynt i november och käcka tatueringar. Trywall gräver också fram ett gäng fräckisar och både Andreas och Trywall fuskar i quiz, men det skulle de aldrig erkänna, Forsmark.

00:01 – Avsnittet börjar

35:30 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt137_-_Konsten_att_Googla_snabbt.mp3
Category:general -- posted at: 7:33pm CET

Världens Starkaste Man 2020 hölls i helgen, och vad passar väl bättre än att ägna veckans avsnitt av MAXstyrka Radio till just WSM 2020? Vi bjuder in Sveriges strongmanorakel, tillika tröjentreprenören, Marcus "Buktryck" Yngvesson för att dissekera och analysera tävlingen.

Rösta gärna på MAXstyrka i Guldhjärtat!

00:01 – Avsnittet börjar

1:11:25 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt136_-_WSM-special_med_Buktryck.mp3
Category:general -- posted at: 3:13pm CET

I veckans avsnitt av MAXstyrka Radio pratar vi med Sveriges tredje starkaste man, Fredrik Svensson. Fredrik pratar om att gå med ett halvt ton på nacken, vilka mål han vill beta av under 2021, hur högt han rankar sitt brons från SSM 2020 och hur han firade det.

Rösta gärna på MAXstyrka i Guldhjärtat!

00:01 – Avsnittet börjar

44:10 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt135_-_Fredrik_Svensson.mp3
Category:general -- posted at: 12:32pm CET

Vad händer när vi låter en erfaren expertkommentator från Radiosporten i Sveriges Radio, som aldrig tidigare har sett en strongmantävling, kommentera valda delar av finalen av Sveriges Starkaste Man 2020? Det tar vi reda på i veckans avsnitt av MAXstyrka Radio. Christian Olssons ljuva stämma känner många igen, och många av hans referat har blivit klassiska. Här tvingas han in i en helt ny situation, i en kontext han aldrig någonsin har befunnit sig i. Hur går det? Lyssna så får ni se!

Dessutom drar vi en vinnare i vår jubileumstävling.

00:01 – Avsnittet börjar

1:31:05 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt134_-_Christian_Olsson.mp3
Category:general -- posted at: 10:47pm CET

1