MAXstyrka Radio

I veckans avsnitt av MAXstyrka Radio bjuder vi in framtidslöftet José Serey. José äter gifflar och berättar hur man tar 170 kg i stockpress efter fyra års träning, pratar om vilken som är hans favoritsås och avslöjar hur snabbt hans bil går på allmän väg.

00:01 – Avsnittet börjar

45:29 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_97_-_Jose_Serey.mp3
Category:general -- posted at: 2:36pm CET

Den här veckan besöker Sveriges fjärde starkaste man, Marcus "Buktryck" Yngvesson, MAXstyrka Radio och stuvas in i Andreas hemmagym tillsammans med värdarna. Marcus pratar om hur man bulkar i skolmatsalen, tipsar om hur man slutar snarka, siar om när han vinner Sveriges Starkaste Man och berättar hur man får ett buktryck i världsklass. Dessutom svarar han på lyssnarfrågor. 

00:01 – Avsnittet börjar

1:01:07 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_96_-_Marcus_Yngvesson.mp3
Category:general -- posted at: 1:27am CET

Den här veckan pratar Andreas och Jimmie med Sveriges tredje starkaste man, den skånska skäggtomten Johan Espenkrona. Johan avslöjar hur snabbt han har kört med bil på offentliga vägar, pratar om turkiska axelgrenar, berättar hur mycket pengar man förlorar på att köra för snabbt med lastbil och kåserar om hur nära det var att han faktiskt skulle kunna titulera sig som Sveriges näst starkaste man.

00:01 – Avsnittet börjar

55:22 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_95_-_Johan_Espenkrona.mp3
Category:general -- posted at: 11:18pm CET

Även den här veckan håller Andreas och Jimmie låda i radion. De pratar om stock, den optimala strongmantävlingen och om MAXstyrkas nya butik. Dessutom briljerar Trywall (!) på ett nytt quiz om hashtags.

00:01 – Avsnittet börjar

28:15 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_94_-_Andreas__Trywall_igen.mp3
Category:general -- posted at: 10:30pm CET

1