MAXstyrka Radio

Vad gör man om man har några timmar till förfogande med en av Sveriges främsta experter när det kommer till träning och hälsa? Jo, man mjölkar honom såklart på så mycket fakta som bara möjligt! Jacob Gudiol är flerfaldigt prisbelönad och har bland annat fått pris som Årets Folkbildare. Han är ett flitigt inslag i Nyhetsmorgon i TV4 samt syns ofta i diverse olika sammanhang på nätet. I det här avsnittet av MAXstyrka Radio går vi igenom ett 40-tal oika myter, produkter och levnadssätt - allt från isbad och Red light therapy till gurkmeja och akupunktur - för att du ska få veta vad som funkar och vad som är hittepå. Det är det längsta avsnittet hittills i MAXstyrka Radios historia, men också ett väldigt trevligt och informativt avsnitt, om vi får säga det själva.

Om ni vill kontakta oss: info@maxstyrka.se.

00:01 – Avsnittet börjar

2:46:03 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt_181-Jacob_Gudiol.mp3
Category:Avsnitt -- posted at: 10:21pm CEST

MAXstyrka Radio gästas den här gången av greppmonstret Anders "Dala" Dahlquist. Anders är en av Sveriges absolut bästa greppatleter och tävlar frekvent i de största grepptävlingarna både nationellt och internationellt. Hör honom berätta om hur man får otäcka nypor, hur det gick när han tävlade på Arnold Festival i USA, varför han har slipat ner sina grippers och varför han tränar i sovrummet.

Om ni vill kontakta oss: info@maxstyrka.se.

00:01 – Avsnittet börjar

2:02:39 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt180_-_Anders_Dala_Dahlquist.mp3
Category:Avsnitt -- posted at: 11:31pm CEST

MAXstyrka Radio är tillbaka efter juluppehållet och för att dra igång säsongen ordentligt bjuder vi in Sveriges starkaste man, Fredrik Johansson. Fredrik är inbjuden till en internationell tävling i Iran som går av stapeln om några dagar och som om det inte vore nog är han inbjuden till Europas Starkaste Man 2024. Vi pratar om hans uppladdning, motståndare och grenar, med mera.

Om ni har något förslag på ett bra internationellt smeknamn som hade passat Fredrik kan ni skicka förslaget till info@maxstyrka.se.

00:01 – Avsnittet börjar

54:49 – Avsnittet slutar

 

Direct download: Avsnitt179_-_Fredrik_Johansson_om_ESM_2024.mp3
Category:Avsnitt -- posted at: 12:01am CEST

1